Közösség





Dayliner tárgyalási napló Chameleon A5 bordó

1 650 Ft + ÁFA
(2 096 Ft)
Méret
A5 tárgyalási napló
  • A5 tárgyalási napló
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Chameleon - az átváltozás mestere

Ön is bolondul a varázslatok, mesés történetek, bűvös ereklyék világáért? Vagy egyszerűen csak szereti az izgalmas, feltűnő, csillogó szépségű darabokat?

Tartozzon bármely táborba is, a Chameleon tárgyalási naplóval a mágia Önt sem kerülheti el. Szemfényvesztő tulajdonságának köszönhetően színe az Ön hangulatához igazodik. Így lehet, hogy tárgyalási naplója hol pompázó lila, hol pedig nyugtató zöld színben tündököl.

 

A Chameleon tárgyalási naplók tolltartóval készülnek!

Tartalom

A Chameleon A5 tárgyalási napló felépítése:

  • Személyes információk
  • Tárgyalások jegyzéke
  • Tárgyalási napló oldalak

A termék színben harmonizáló tolltartót is tartalmaz.

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.