Közösség

ÁSZF - Képek kezelése

Képanyag forrása


Krenn Kft. saját készítésű fotók, Filofax termék fotók és image képek, Shutterstock.

Általános irányelvek


Ügyfél tudomásul veszi, hogy a naptár és Filofax termékek grafikai anyagai szerzői jogvédelem alatt állnak, így azok sokszorosítása, nyomtatása és jogosulatlan felhasználása törvénysértésnek minősül, beleértve a termékfotókat is. A képanyag és a szöveges leírások csak és kizárólag a Krenn Kft. által gyártott és forgalmazott termékek és a Filofax termékek továbbértékesítése céljából felhasználhatóak.

Ügyfél tudomásul veszi, hogy a Filofax név Magyarországon és a Világ számos országában bejegyzett kereskedelmi védjegy, így a név használata más hasonló termékekre törvénysértésnek minősül.

Letöltések


A weboldalon található képek csak és kizárólag abban az esetben tölthetők le, ha ahhoz a Krenn Kft. hozzájárult. A letöltött képek szerzői jogai továbbra is a Krenn Kft., a Shutterstock és a Filofax vállalat tulajdonában maradnak, azt a letöltést végrahajtó partner nem követelheti.

Felelősség


A képanyagot letöltő személy / cég tudomásul veszi, hogy a termékek továbbértékesítése céljából letöltött képanyag felhasználásából eredő bárminemű közvetlen vagy közvetett kár, veszteség, elmaradt haszon, adatkárosodás és bármilyen egyéb jellegű káresemény bekövetkezése esetén a weboldal szolgáltatója nem tehető felelőssé. A letöltést végző személy / cég köteles gondoskodni arról, hogy a nagy felbontású képek illegális felhasználását és reprodukálását megakadályozza, akár azok átméretezésével vagy vízjel alkalmazásával. A Krenn Kft. nem tehető felelőssé abban az esetben sem, ha a képanyagot felhasználó személy / cég nem informálja vásárlóit a következő tényről és ebből bárminemű anyagi vagy erkölcsi kára származik:

"Szolgáltató, mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Ügyfélnek, így segítve Ügyfelet abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért Szolgáltató a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázolja. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divat-kiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők."

A weboldalon található képanyag és a szöveges leírások csak a fenti feltételek elfogadása és maradéktalan betartása esetén használhatóak fel.