Közösség

Dayliner notes Colors A5 Bullet Tulip

1 720 Ft + ÁFA
(2 184 Ft)
Méret
A5 bullet
Színek / változatok

Termékinfo

Termék leírás

Colors agendák, zsebnaptárak, jegyzetek és Bullet - a színes világ

A mai kor egyik legötletesebb találmánya: a bullet (pontozott) jegyzet. A Bullet egy naptár, egy napló, egy tennivaló lista, egy jegyzetfüzet vagy bármi, amit beletöltünk. Mindez egy könyvben, melynek nagyszerűségét az adja, hogy a felhasználó állítja össze, vagyis a belső oldalak kialakítása csak saját kreativitásunkon múlik.

Minden Colors termék finom tapintású Soft Touch fóliaborítással készül. Az egyedi felületkezelések tovább fokozzák a grafikai hatást.

Tartalom

Az A5 bullet (pontozott) jegyzet tartalma:

  • 144 oldal pontozott jegyzetlap
A folyamatos termékfejlesztés következtében a termékek jellemzői és beltartalmuk változhatnak, illetve eltérhetnek a megjelenítettől. Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legjobban bemutassa Önnek, így segítve Önt abban, hogy a megfelelő terméket válassza. Ezért a termékeket kiegészítőkkel és funkciójukhoz kapcsolódó egyéb eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (tollak, más termékek, a termékcsalád többi tagja, divatkiegészítők, iPad készülékek, tábla PC-k, okostelefonok, stb.) és a hasonló termékek nem részei a terméknek, csupán illusztrációk, vagy külön rendelhetők.